2016. augusztus 11., csütörtök

ROM cserélése/telepítése (Flashtool)

ROM cserélése/telepítése (Flashtool)

Figyelem: a flashtoolos romolás alap feltétele, hogy minden K3 Note driver megfelelően telepítve legyen számítógépünkön/laptopunkon. A telefon kivett akkumulátorral rá van dugva a PC-re.

1. Indítsd el az AIO vagy SP Flashtool programot és nyisd meg az Options -> Option fület fent. Itt keresd meg a Download-ot a listából, majd pipáld be a  DA DL All with checksum-ot, ha be van akkor hagyd úgy.

2. Jobbra fent kattints a Scatter-loading-ra és válaszd ki a feltenni kívánt rom Scatter.txt fájlját amit a leszedett rom mellé csatoltak annak készítői. Figyelem minden romnak saját scatter-e van!

3. Miután a program betöltötte a romot, győződjél meg arról, hogy a Scatter alatti sávban a Download Only szerepel-e (ha nem akkor állítsd arra)

4. Ezután a betallózott romnál a Preloader elől vedd ki a pipát.
Megjegyzés: Amennyiben Wifi NVRam hibát dob a rom az első indítás után, úgy hagyd ki ezt a lépést és ismételten tedd fel a romot)

5. Kattints a Download gombra (zöld nyíl mutat lefelé)

6. Most egy határozott mozdulattal told be az akkumulátort a helyére. Amennyiben nem vagy biztos magadban, úgy a telefont aksival együtt az 5-ös pontban foglaltak után csatlakoztathatod a gépedre.

7. Várd meg, míg a folyamat alul végigmegy és egy OK feliratú nagy zöld pipával illusztrált felugró ablak nem fogad.

8. Ezután húzd le a gépről a telefont, majd kapcsold be és használd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése